Breda University of Applied Sciences is een zelfstandige en internationale instelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Centraal in de dynamische organisatie staat de ontwikkeling van onderwijs, beroepspraktijk en academische kennis op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Planologie & Verkeer en Toerisme & Vrije tijd.

In samenwerking met de diverse (internationale) werkvelden leidt Breda University of Applied Sciences studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. De instelling wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

Binnen de Academie voor toerisme leiden wij zowel Nederlands- als Engelstalige studenten op tot professionals in het toerisme, zowel in de private als de publieke sector. Onze afgestudeerden weten hoe zij in deze internationale industrie als managers een bijzondere beleving kunnen creëren, hoe zij leiding kunnen geven en hoe zij toeristische bestemmingen en producten kunnen ontwikkelen en vermarkten. De academie geldt internationaal als koploper op het gebied van hoger toeristisch onderwijs en biedt gevarieerde studiemogelijkheden. De opleiding management toerisme heeft het bijzonder kenmerk ‘Intercultural Learning, Deeper Dimensions of Internationalisation’ toegekend gekregen door de NVAO. Dit geeft aan dat het thema internationalisering aantoonbaar bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast is in september 2010 in samenwerking met Wageningen University and Research de Scientific Bachelor Tourism van start gegaan, de tweede wetenschappelijk bachelor bij Breda University of Applied Sciences.


Wij zijn per direct op zoek naar een

Docent Nederlands (0.5 fte tot ongeveer 1 februari 2019)

Functieprofiel

Je geeft les aan 1e jaars studenten door middel van training sessies, reguliere lessen en workshops. Naast het lesgegeven lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van lesmateriaal en kennisdomein binnen het curriculum.

Kandidaatprofiel

Je denk- en werkniveau is academisch en je hebt een relevante masteropleiding. Je hebt werkervaring in het hoger onderwijs als docent, ervaring met Hogeschooltaal is een pré. Je bent bekend met moderne pedagogische- en didactische inzichten.

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

De salariëring van deze functie wordt bepaald binnen het carrièrepatroon van CAO - schaal 11 en bedraagt minimaal € 3477,27 en maximaal € 4777,65 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Je wordt benoemd in de functie van docent. Aanstelling geschiedt op basis van een tijdelijk contract. Breda University of Applied Sciences biedt je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en  8% vakantiegeld. Binnen de onderwijssector heb je bovendien – op basis van een fulltime aanstelling – 10,7 vakantieweken.

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier, welke je vindt door op de link te klikken die je op deze pagina aantreft. Sollicitaties per mail of per brief worden niet in behandeling genomen. Mocht je reeds een eigen account hebben in onze Talentpool, dan kun je vanuit je account solliciteren op deze positie en wordt de informatie uit je reeds aangemaakte profiel overgenomen. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
21-10-2018

Startdatum:
zsm

Locatie:
Breda

Solliciteren
Contactpersonen:
Archelia Fonk
tel.: +31 (0)76-533 2815

Company homepage:
http://www.buas.nl