NHTV internationaal hoger onderwijs Breda is een zelfstandige en internationale instelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Centraal in de dynamische organisatie staat de ontwikkeling van onderwijs, beroepspraktijk en academische kennis op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Planologie & Verkeer en Toerisme & Vrije tijd.

In samenwerking met de diverse (internationale) werkvelden leidt NHTV studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. De instelling wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

NHTV is een dynamische onderwijsinstelling, met een internationaal karakter en een groeiende diversiteit aan activiteiten. Naast de hiervoor genoemde ontwikkelingen ligt dan ook een uitdaging in het verder professionaliseren van de dienstverlening en producten zodat deze afgestemd zijn op de activiteiten van onze klanten. Dat betekent dat van jou een enthousiaste, klantgerichte, proactieve en oplossingsgerichte houding wordt gevraagd.

Team Financiën heeft een heldere overtuiging over hoe zij bijdraagt aan het doen accelereren van vermogen: Wij willen dat het klopt! Dat willen wij bereiken door een ‘SMART friend’ te zijn: S timuleren – M eten – A dviseren – R apporteren – T jekken .

Kun jij je vinden in bovenstaande visie en zoek je een uitdagende baan met een leuke club collega’s? Lees dan snel verder!Wij zijn op zoek naar een

CFA Medewerker Financiële Administratie (0,6 fte, tijdelijk)

Functieprofiel
Ter vervanging zijn wij op zoek naar een flexibel inzetbare collega debiteurenadministratie. Je maakt onderdeel uit van de dienst Control, Finance & Administration en jouw werkzaamheden zijn primair gericht op de debiteurenadministratie maar je bent ook in staat om op andere onderdelen van de financiële administratie ingezet te worden. Je werkzaamheden zijn vooral op het gebied van de debiteurenverwerking, het boeken van kasmutaties en  bankafschriften, contractbeheer en het ondersteunen van de financiële rapportages. Daarnaast kun je inspringen op de crediteurenadministratie. In nauwe samenwerking met de teamleider financiële administratie draag je bij aan een verdere professionalisering en kwaliteitsverbetering van de financiële administratie.

Mee helpen bouwen aan een afdeling zie je als een uitdaging waaraan je jouw steentje wenst bij te dragen. Hiertoe signaleer je mogelijkheden welke kunnen bijdragen aan een verbetering van de afdeling en de processen en draag je op pro-actieve wijze verbetervoorstellen aan. Je denkt oplossingsgericht mee met je klanten en relaties vanuit een dienstverlenende en zakelijke houding.

Kandidaatprofiel

Je bent afgestudeerd aan een MBO richting bedrijfsadministratie of MBA moderne bedrijfsadministratie. Bij voorkeur heb je (stage)ervaring met afdelingen in de non–profit sector. Je zet je tweede stap of verder in je loopbaan en bent op zoek naar een financieel administratieve functie waarin je je kunt en mag ontwikkelen.

Je hebt kennis van (debiteuren)administratie vanuit je opleiding en bij voorkeur ook vanuit stages of werk. Tevens heb je kennis en ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen Excel, en Word. Wanneer je al eens met Exact of Osiris hebt gewerkt is dat een pre. Belangrijk is dat je jezelf nieuwe systemen snel eigen kunt maken.

Je beschikt van nature over een aantal belangrijke competenties: communicatieve vaardigheden, representativiteit, omgevingssensitiviteit en oplossingsgerichtheid. Je bent een positief ingesteld persoon en je bent leergierig en pro–actief. We kunnen vertrouwen op jouw accuratesse en kwaliteitsgerichtheid. Je kunt prima individueel werken en gelooft tegelijkertijd dat werken in teamverband een beter gezamenlijk resultaat oplevert en meer werkplezier. Om te werken in een internationale omgeving is een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels onontbeerlijk.

 

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

De salariëring van deze functie wordt bepaald binnen het carrièrepatroon van CAO - schaal 6 en bedraagt minimaal € 1.855,64 en maximaal € € 2.588,73 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Je wordt benoemd in de functie van medewerker Bedrijfsvoering. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een half jaar. NHTV biedt je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en  8% vakantiegeld. Binnen de onderwijssector heb je bovendien – op basis van een fulltime aanstelling – 10,7 vakantieweken.

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier, welke je vindt door op de link te klikken die je op deze pagina aantreft. Sollicitaties per mail of per brief worden niet in behandeling genomen. Mocht je reeds een eigen account hebben in onze Talentpool, dan kun je vanuit je account solliciteren op deze positie en wordt de informatie uit je reeds aangemaakte profiel overgenomen. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Part-time

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
27-04-2018

Startdatum:
zsm

Locatie:
Breda

Solliciteren
Contactpersonen:
Angelique van Gink
tel.: 076 – 533 2535
mobiel: 06-54265427

Company homepage:
http://www.nhtv.nl