NHTV internationaal hoger onderwijs Breda is een zelfstandige en internationale instelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Centraal in de dynamische organisatie staat de ontwikkeling van onderwijs, beroepspraktijk en academische kennis op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Planologie & Verkeer en Toerisme & Vrije tijd.

In samenwerking met de diverse (internationale) werkvelden leidt NHTV studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. De instelling wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

De Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit (SLM) kent 4 opleidingen: de opleiding Mobiliteit, de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie, de opleiding Logistiek en Economie en de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde. Binnen deze opleidingen zijn verantwoordelijke teams aanhoudend aan het werk om de actualiteit en de dynamiek van de bijbehorende werkvelden te laten doorklinken in de diverse leerplannen. De academie is trots op het feit dat ze al jaren achter elkaar bij diverse externe onderzoeken met alle opleidingen als beste uit de bus komt.


Voor de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit werven wij een

Docent Verkeerskunde 0,5-0,6 fte

Functieprofiel

Je verzorgt colleges en je begeleidt en coacht studenten op basis van jouw deskundigheid bij het ontwikkelen van hun competenties. Je ontwikkelt lesstof en levert een actieve bijdrage aan de invulling en ontwikkeling van het curriculum Built Environment zowel voor het nationale als internationale traject. Verder begeleid je studenten in projectgroepen, bij stages en tijdens het afstuderen.  

Je hebt een brede blik op het vakgebied van mobiliteit en bent in staat om integraal te werken en te denken. Je hebt actuele kennis op het gebied van ‘Smart Mobility’ en levert een bijdrage aan kennisontwikkeling rondom de transities op het gebied van autonome en duurzame mobiliteit. Waar nodig breng je specifieke inhoud en kennis in op het gebied van verkeersveiligheid en verkeersmanagement en neem je deel aan (onderzoeks-)projecten met het bedrijfsleven.

Kandidaatprofiel

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en een voor de functie relevante mastertitel. Daarnaast beschik je over vaardigheden op het gebied van projectmatig werken en bij voorkeur projectmanagementvaardigheden. Je hebt bij voorkeur relevante praktijkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en beschikt bij voorkeur over onderwijservaring.

Je bent een teamspeler en in staat om vanuit je persoonlijkheid draagvlak te creëren en om vanuit een proactieve houding impuls te geven aan de ontwikkeling van het curriculum. Vanwege het internationale karakter van onze hogeschool is beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift van belang (C1-niveau).

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

De salariëring van deze functie wordt bepaald binnen het carrièrepatroon van CAO - schaal 11 en bedraagt bij een volledig dienstverband minimaal € 3392,46 en maximaal € 4661,12 bruto per maand. Je wordt benoemd in de functie van Docent - niveau 11. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een jaarcontract. NHTV biedt je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en 8% vakantiegeld. Binnen de onderwijssector heb je bovendien - op basis van een fulltime aanstelling - 10,7 vakantieweken.

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier, welke je vindt door op de link te klikken die je op deze pagina aantreft. Sollicitaties per mail of per brief worden niet in behandeling genomen. Mocht je reeds een eigen account hebben in onze Talentpool, dan kun je vanuit je account solliciteren op deze positie en wordt de informatie uit je reeds   aangemaakte profiel overgenomen. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

 

.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Part-time

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
30-05-2018

Startdatum:
in overleg

Locatie:
Breda

Solliciteren
Contactpersonen:
Menno Slijboom
tel.: +31 76 5332600

Company homepage:
http://www.nhtv.nl