NHTV internationaal hoger onderwijs Breda is een zelfstandige en internationale instelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Centraal in de dynamische organisatie staat de ontwikkeling van onderwijs, beroepspraktijk en academische kennis op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Planologie & Verkeer en Toerisme & Vrije tijd.

In samenwerking met de diverse (internationale) werkvelden leidt NHTV studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. De instelling wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

Onze afdeling IM&ICT heeft een breed takenpakket: van het aanbieden van stabiele applicaties (inclusief support) tot het realiseren van innovaties inclusief advies en projectleiding. Dat doen we vanuit de teams projectleiding/advies, functioneel beheer, applicatiebeheer, ict-support en systeembeheer.

Binnen onze afdeling IM&ICT werken we in een prettig collegiale samenwerking met veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen. De sfeer is informeel én resultaatgericht. Het feit dat we dagelijks tussen onze klanten (studenten) zitten draagt daar zeker positief aan bij. We zijn er trots op een belangrijke bijdrage te leveren aan een van de beste Hogescholen van Nederland.


Wegens een interne verschuiving werven wij momenteel een

Medewerker ICT support 0,6 - 0,8 fte

Functieprofiel

Als medewerker ICT support ben je één van de belangrijkste personen die de kwaliteitsbeleving van onze klant in de hand heeft. Onze Servicedesk is de eerste ingang voor vragen en/of storingen (incidenten) en na aanname en registratie door de Servicedesk verzorg je de afhandeling hiervan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en wij gaan daarom voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

We zijn op zoek naar een persoon die het leuk vindt om in een jong team met professionele collega's te werken voor een hele jonge, moderne en dynamische klantgroep: studenten! Je hebt dagelijks veel met hen te maken en ongeveer 700 studenten zijn internationaal. Je zult dus regelmatig in het Engels met hen communiceren. De klanten zijn zowel studenten als medewerkers van de NHTV die per mail, telefoon of aan de balie met uiteenlopende vragen kunnen komen op zowel software- als hardwaregebied. Je bewaakt de voortgang van meldingen en houdt de configuratiedatabase op peil.

Het huidige team beschrijft het werken bij NHTV als erg afwisselend, zowel in taken, klanten als locaties waar je werkt. "Onderwijs houdt je jong", "elke dag heeft nieuwe uitdagingen" en "fijne werktijden" zijn enkele uitspraken van de huidige medewerkers over hun werk.

Kandidaatprofiel

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (min. niveau 3), Informatica of een vergelijkbaar pakket zoals mbo-administratief (min. niveau 3) aangevuld met vakgerichte ICT opleidingen. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in een helpdeskfunctie waarin je direct en persoonlijk contact had met je klanten (face-to-face). Een representatieve houding en uitstraling zijn een vereiste voor deze functie!

Je bent een teamplayer, communicatief sterk en klant- en servicegericht. Je werkt in een internationale omgeving, dus een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels zijn onontbeerlijk. Een (psychologisch) onderzoek kan deel uitmaken van de procedure en zal voornamelijk gefocust zijn op communicatie en klantgerichtheid.

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

De salariëring van deze functie wordt bepaald binnen het carrièrepatroon van CAO - schaal 7 en bedraagt bij een volledig dienstverband minimaal € 2.107,72 en maximaal € 2.853,63 bruto per maand. Het betreft een aanstelling op basis van een jaarcontract. NHTV biedt je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering, 8% vakantiegeld en verschillende vergoedingen voor sportieve activiteiten. 

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier, welke je vindt door op de link te klikken die je op deze pagina aantreft. Sollicitaties per mail of per brief worden niet in behandeling genomen. Mocht je reeds een eigen account hebben in onze Talentpool, dan kun je vanuit je account solliciteren op deze positie en wordt de informatie uit je reeds aangemaakte profiel overgenomen.

 

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Part-time

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
26-04-2018

Startdatum:
15-05-2018

Locatie:
Breda

Solliciteren
Contactpersonen:
Rene Smout
tel.: +31 765332404

Company homepage:
http://www.nhtv.nl