NHTV internationaal hoger onderwijs Breda is een zelfstandige en internationale instelling voor hoger onderwijs en onderzoek. Centraal in de dynamische organisatie staat de ontwikkeling van onderwijs, beroepspraktijk en academische kennis op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Planologie & Verkeer en Toerisme & Vrije tijd.

In samenwerking met de diverse (internationale) werkvelden leidt NHTV studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. De instelling wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

Dienst Huisvesting, Facilitaire zaken en Planning verzorgt voor NHTV alle voorkomende zaken die te maken hebben met de facilitaire organisatie, roostering en huisvesting van onze opleidingen. Dit willen we doen op een gastvrije, professionele, efficiënte en effectieve wijze. De gehele afdeling bestaat uit 47 medewerkers.

De afdeling is onderverdeeld in de volgende operationele teams:
- Backoffice: Werkplek, Onderhoud, Contract management, Soft facilities, evenementen en support
- Planning
- Conciergerie
- Projecten en innovaties
- Frontoffice: Servicedesk en Receptie


Voor onze Dienst Huisvesting, Faciltaire Zaken en Planning werven wij per direct een

Facilitair inkoop medewerker (1 fte)

Functieprofiel

Binnen deze functie houd je je voornamelijk bezig met het participeren in en ondersteunen van projecten, inkoop en aanbesteding trajecten binnen de dienst HFP. Je draagt zorg voor de realisatie, implementatie en borging van de daaruit voortvloeiende contracten. De werkzaamheden voer je uit binnen de aangegeven richtlijnen of op aanwijzingen van de Teamleider Back Office.

 De verschillende onderdelen binnen een project, inkoop- en aanbestedingstraject bestaan onder andere uit het aanbestedingsstukken en -beoordelingen schrijven, het opstellen van projectvoorstellen (PvE, projectplan en bijbehorende financiën), -planningen en - rapportage, het organiseren, coördineren en controleren van projecten binnen de grenzen van tijd, geld en kwaliteit, het onderhandelen met externe partijen en leveranciers binnen kaders en het afstemmen en communicatie met andere teams, afdelingen en de klant m.b.t. projecten.

 

Kandidaatprofiel

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau met een dienstgerichte opleiding en/of achtergrond. Ervaring in een soortgelijke functie binnen een facilitaire organisatie heeft onze voorkeur. Je herkent jezelf in de volgende competenties: projectmatig, teamspeler, praktisch, analytisch en gevoel voor je omgeving. Van jou wordt verwacht dat je verder beschikt over een dienstverlenende instelling, dat je accuraat bent, in staat bent om prioriteiten te stellen in een hectische werkomgeving, je zelfstandig en proactief werkt en beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden. Binnen NHTV is het noodzakelijk om je in het Engels goed mondeling en schriftelijk te kunnen uitdrukken.

 

Salaris & Arbeidsvoorwaarden

De salariëring van deze functie wordt bepaald binnen het carrièrepatroon van CAO - schaal 7 en bedraagt minimaal € 2.107,72 en maximaal € 2.853,63 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Je wordt benoemd in de functie van medewerker bedrijfsvoering. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een jaarcontract. NHTV biedt je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en  8% vakantiegeld. Binnen de onderwijssector heb je bovendien – op basis van een fulltime aanstelling – 10,7 vakantieweken.

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier, welke je vindt door op de link te klikken die je op deze pagina aantreft. Sollicitaties per mail of per brief worden niet in behandeling genomen. Mocht je reeds een eigen account hebben in onze Talentpool, dan kun je vanuit je account solliciteren op deze positie en wordt de informatie uit je reeds aangemaakte profiel overgenomen. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Full-time

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
18-03-2018

Startdatum:
zsm

Locatie:
Breda

Solliciteren
Contactpersonen:
Caron Luppens
mobiel: +31 (0)612231574

Company homepage:
http://www.nhtv.nl